Rólunk

Térépgép Kft.

A Térépgép Kft 100%-ban magyar, magántulajdonú cégként alakult 2016-ban. A társaság tulajdonosa és ügyvezetője Fekete Ferenc, aki több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik az építőipar különféle szegmenseiben.

Tevékenységünk út- és közmű építéssel kezdődött, de a megrendelői igényekhez, elvárásokhoz igazodva folyamatosan bővült. Tevékenységeinkről és referenciáinkról részletesen tájékozódhat honlapunkon.

Személyi és eszközállományunkat folyamatosan fejlesztjük saját források, állami és uniós támogatások felhasználásával, így garantálva a megfelelő műszaki és szakmai színvonalat. A feladatok határidőre és megfelelő minőségben történő elvégzését a saját létszám mellett megbízható, teljesítőképes alvállalkozók, beszállítók, fuvarozók bevonásával végezzük, akikkel hosszabb ideje stabil kapcsolatot tartunk fenn.

Arra törekszünk, hogy a kivitelezést az építési engedélyben rögzített feltételeket, a vonatkozó jogszabályokat, a kivitelezésben érintett összes érdekelt fél szükségletét és elvárását szem előtt tartva és velük együttműködve, úgy valósítsuk meg, hogy közben megelőzzünk minden olyan eseményt, amely ezek elérésére veszélyt jelenthet (környezetszennyezés, munkabalesetek).

Munkáink jelentős részét Fejér megyében és a környező megyékben végezzük, de az ország bármely pontjáról szívesen fogadjuk megrendeléseiket.

Kérdéseivel, árajánlat kéréssel, megrendeléssel forduljon bizalommal hozzánk!

Kapcsolat

Adatvédelem

8000 Székesfehérvár Károly János utca 43.